LEARN! directeur Martijn Meeter geeft op 12 februari een keynote lecture op de VU onderwijsmiddag

Op vrijdagmiddag 12 februari zet de VU het onderwijs in het zonnetje op de VU Onderwijsdag. Deze middag is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs, van docent tot studentvertegenwoordiger, uitvoerend, adviserend of coördinerend. Tijdens deze dag komt u alles te weten over innovatief onderwijs.

01-02-2016 | 12:00

Het belooft een inspirerende middag te worden met onder meer keynotespeakers Pedro de Bruyckere (onderzoeker, pedagoog en onderwijsvernieuwer, Arteveldehogeschool Gent) en Martijn Meeter (hoogleraar Onderwijskunde VU), de uitreiking van de VU Innovatieprijs ter waarde van 50.000 euro en studentenpitches over het onderwijs in hun faculteit. Tijdens de lunch, pauze en borrel is er een informatiemarkt waar onder meer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijsondersteunende media worden gedemonstreerd. LEARN! directeur Martijn Meeter zal tijdens zijn keynote lecture op de VU onderwijsmiddag spreken over: "Als onderwijs een geneesmiddel was".